Jääkylmää ammattitaitoa 30 vuoden kokemuksella

Pari vuosikymmentä putkitöiden aatelia - Länsirajan LVI- ja Kylmä Ylitorniossa

Länsirajan LVI- ja Kylmä Ky on maalämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon sekä kylmäasennuksiin erikoistunut yritys Ylitorniossa. Teemme myös muita LVI-töitä Lapin alueella. Yrityksen ammattitaitoisella henkilökunnalla on yli 25 vuoden kokemus erilaisista asennustöistä. Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Länsirajan LVI- ja Kylmä Ky
Heikkelinkuja 3
95600 YLITORNIO

Y-tunnus: 0778350-3
Puh: 0400 397 662

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Länsirajan LVI- ja Kylmä Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Länsirajan LVI- ja Kylmä Ky
Heikkelinkuja 3
95600 Ylitornio
Puh. 0400 397 662
jukka.kauvosaari@lansirajanlvijakylmaky.inet.fi
www.lvijakylma.fi

Länsirajan LVI- ja Kylmä Ky | Heikkelinkuja 3 | 95600 | YLITORNIO | Puh. 0400 397 662jukka.kauvosaari@lansirajanlvijakylmaky.inet.fiwww.lvijakylma.fi