Jääkylmää ammattitaitoa 30 vuoden kokemuksella

Laadukas kylmäasennus ja muut putkityöt Ylitorniossa

Länsirajan LVI- ja Kylmä Ky:n erikoisalaa ovat erilaiset kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien asennukset ja huollot. Vaikka viime vuosina olemme enenevässä määrin työskennelleet maalämpöpumppujen parissa, kylmälaitteiden osaamisemme ei ole kadonnut minnekään, päinvastoin henkilökuntamme on vahvistanut ammattitaitoaan jatkuvilla koulutuksilla. Ripeä ja virheetön kylmäasennus on tavaramerkkimme Ylitornion seudulla ja muualla Lapissa.

Kylmäalan asiakkaitamme ovat muun muassa elintarvikealan teollisuusyritykset, elintarvikekaupat sekä koulut ja muut julkishallinnon laitokset.

Maalämpö toimii myös sydäntalvella

Nimensä mukaisesti maalämpö kerätään talteen maaperästä. Lämmönkeruu tapahtuu niin syvällä maan sisässä, että lämpötilat ovat samoja vuodenajasta riippumatta. Paukkuvinkaan pakkastalvi ei siis tyrehdytä maalämpövarastoja edes pohjoisimmassa Suomessa. Maalämpöjärjestelmä myös varastoi osan kesällä keräämästään energiasta talven varalle.

Maalämpö sopii lähes kaikkiin omakotitaloihin, joissa on vesikierteinen lämmitysjärjestelmä. Maalämpöjärjestelmä voidaan asentaa muun muassa uusiin omakotitaloihin, joissa on lattialämmitys, vanhoihin omakotitaloihin, jotka lämpiävät pattereilla, minkä lisäksi se sopii myös rivi- ja kerrostaloihin.

Muut putkityöt

Länsirajan LVI- ja Kylmä Ky tekee kylmälaitteiden ja maalämpöpumppujen asennusten ja huoltojen lisäksi muita putkitöitä. Jos kaipaat luotettavaa ja asiakasystävällistä urakoitsijaa LVI-hankkeeseesi, ota yhteyttä, niin keskustellaan yksityiskohdista.

Haluaisitko urakkatarjouksen tai esimerkiksi lisätietoja kylmäasennuksista tai lämpöpumpuista. Kysy lisää - autamme mielellämme!

Länsirajan LVI- ja Kylmä Ky | Heikkelinkuja 3 | 95600 | YLITORNIO | Puh. 0400 397 662jukka.kauvosaari@lansirajanlvijakylmaky.inet.fiwww.lvijakylma.fi